fredag 23. august 2013

Kommer for salg

Vi skal selge huset vårt!

Vi har vært på intens leting etter litt større plass ganske så lenge. Endelig har vi funnet drømmehuset!! Vi har vært på mange visninger. Og jeg blir alltid så nysgjerrig på hvordan det er å bo i de ulike husene. Hva er det som gjør nettopp dette huset til et godt sted å bo? Hvorfor skal de som selger huset flytte?  osv. osv.

Nå som vi selv skal selge, har vi besvart noen spørsmål. Er du på jakt etter hus på Frysja/Brekke kan dette være din store sjanse!!Intervju med selger:

Når kjøpte dere eiendommen?
Vi kjøpte eiendommen i desember 2009. Da var huset helt nytt.

Hva var avgjørende for valget deres?
Området. Og det at huset var helt nytt. Vi var med fra tidlig i byggeprosessen, og kunne selv være med på å velge hvordan huset skulle bli.

Hvorfor skal dere flytte?
Tre barn som vokser til krever mer plass. Vi flytter derfor hele familien inn i et større hus i samme område.

Hva kommer dere til å savne mest med boligen?
Uteplassen er helt unik. Stor hage som byr på tumleplass for barna. Frokostplatting med sol fra tidlige morgentimer og middagsplatting med sol til langt utover kvelden. Den effektive planløsningen med stort vaskerom i tilknytning til inngangspartiet nede kommer vi også til å savne. Og det faktum at nye hus aldri er kalde, uansett hvor mange minusgrader som er utenfor veggene.

Beskriv hva dere har likt best med området?
Nærheten til marka. Gangavstand til lysløypa på Brekke. Gangavstand til badeplassen på Frysja. Gangavstand til løypeanlegget på Langsetløkka. Hele Maridalens eldorado rett utenfor døra. Gangavstand til Rema på Frysja. Og for ikke å glemme – de gode naboene som er her!!

Beskriv boligen i de ulike årstidene
Vinter: Snøen ligger som et fint teppe i hagen. Inne fyrer vi på peisen. Ikke fordi det er kaldt, men fordi det gir en ekstra følelse av å ha fri – være på hytta. Utenfor døra står skiene ferdig preppa, klare for å bli med på tur i de fantastiske løypene som finnes i området. Snølykt. Snømann. Små barn små gleder. Aketurer til hunde-jordet på Brekke. Grilling av pølser på bålpanne i hagen.
Vår: Snøsmelting. Tidlig blomstring i skråbedet i hagen. Enkelt å ta inn møkkete barnehagebarn rett i kjelleren og inn på vaskerommet. Lysere kvelder. Tidlig måking av frokostplattingen, for her blir det fort varmt i påskesola! Løpeturer på gjørmete stier.
Sommer: Bading på Frysja! I slåbrok og tøfler kan man tusle ned for morgenbad, midt-på-dagen-bad og kveldsbad. Spreder i hagen. Grønt gress. Blomster i bed og krukker. Grilling. Spise ute i hagen. Teltekspedisjon for de minste i hagen. "Bringebærslang" gjennom gjerdet til naboen. Plukke markjordbær i egen hage. Rabarbra-pai med rabarbra fra egen hage.
Høst: Modne plommer som henger over frokostplattingen fra naboens hage. Her er det fortsatt varmt i høstsola. Ingen trær som kaster blader som må rakes. Gode lukter i skogen. Soppturer. Bærturer. Og et lunt og godt hus å komme hjem til!

Huset i tre ord
Effektivt, varmt og moderne

 

Ingen kommentarer: